Gember

Beschikbaarheid: Op voorraad

Garam Masala is een melange van geroosterde specerijen uit India. De samenstelling wisselt van streek tot streek. Deze masala is heerlijk mild van smaak en zeer geschikt voor het maken van een authentieke Indiase curry.

Een melange met traditie

Garam masala betekent letterlijk “heet kruidenmengsel”, en is een dagelijks gebruikte kruidenmengsel in vele huishoudens in India. De samenstelling van deze bijzonder aromatische kruiden, ook 'masala curry' of 'masale kerriepoeder', geeft uw gerechten een kruidige, warme smaak zonder dat het pikant is. In India hebben families en huismoeders vaak een lange traditie van het maken van Garam Masala. De kruidenmix wordt van moeder op dochter doorgegeven en kan variëren per regio en familie waardoor het een echte familietraditie wordt. Het is een melange in veel Indiase gerechten zoals een Tandoori. De melange wordt vaak als laatste toegevoegd tijdens het koken zodat de geur en smaak behouden blij

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen