Over ons

 

Onze fysieke winkel zit in aan de Voorstraat 16 in Harlingen Friesland waar wij een met zorg uitgekozen collectie aanbieden.

Wie bij ons binnenloopt, komt eerst in een portaal waarvan de muren door viltkunstenares Claudy Jongstra zijn bekleed met een door Sint Jans kruid geverfd vilt.  

Sint Jans kruid staat ook wel bekend als een natuurlijke prozac, waar je blij van wordt en dat is nu net onze bedoeling.  Het idee van de winkel is ontstaan vanuit een behoefte om ons te omringen met mooie dingen waar we blij van worden, die een gevoel van comfort en welbehagen oproepen en door hun uitstraling en kwaliteit bijdragen aan duurzaamheid als tegenhanger van de consumptiemaatschappij.

Eten en drinken kiezen we iedere dag opnieuw, maar hetgeen waar het in en op geserveerd of mee bereid wordt niet. Dat moet praktisch zijn en lang meegaan, maar vooral ook recht doen aan hetgeen bereid wordt.

Koken en eten horen bij het leven, het is emotie, het betekent gezelligheid alleen of samen met vrienden of familie genieten, het leven vieren!!

Het concept van de winkel is simpel, klanten laten delen in ons enthousiasme voor deze producten die zonder uitzondering dat gevoel bij ons oproepen, zodat het bereiden en ook het serveren van voedsel een feest op zich is. In de winkel zal dit zichtbaar en voelbaar zijn met voor ieder product de aandacht die het verdient, in een prachtig monumentaal pand met een sfeervol interieur.